Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ins Baix Camp dissenya accions i materials per celebrar el dia de la dona treballadora

Aquest dimecres 8 de març, a les 10:30 h, es farà una fotografia conjunta amb totes les dones treballadores del centre a les escales de l’entrada principal

L’alumnat del cicle formatiu de grau superior de màrqueting i publicitat del nostre centre ha realitzat diversos materials educatius per celebrar el 8M L’alumnat del cicle formatiu de grau superior de màrqueting i publicitat del nostre centre ha realitzat diversos materials educatius per celebrar el 8M INS BAIX CAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Març 2023 07:00

L’alumnat de tots els nivells de l’Ins Baix Camp de Reus ha elaborat un seguit de materials i ha dissenyat accions per a celebrar el dia 8 de març, dia de la dona treballadora.

L’alumnat del cicle formatiu de grau superior de màrqueting i publicitat del nostre centre ha realitzat diversos materials amb la finalitat de celebrar el 8 de març, el dia de la Dona treballadora i difondre la història de diferents dones que en certa manera han canviat el nostre món. Per a nivells educatius primerencs, l’alumnat ha dissenyat un memory també de manera col·laborativa.

Per al segon cicle d’educació infantil, han realitzat 27 fitxes amb un petit text sobre la història d’aquesta dona i diverses preguntes sobre aquest text per fomentar la comprensió lectora. Les fitxes estan en català i anglès i el centre les vol posar a disposició de tots els centres públics que les vulguin fer anar per al 8 de març.

Per altra banda, l’alumnat d’ESO junt amb el departament d’Educació Plàstica elaboren una taula periòdica de dones artistes, fotògrafes, dissenyadores, cineastes…, i amb un mural ho penjarem a la cartellera del centre.

També el grup de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Processos Comercials ha estat l'encarregat de preparar l’aparador del centre amb aquesta temàtica.

Els alumnes referents d’igualtat de 4 ESO, junt amb el casal de les dones, realitzaran una dinàmica a l’hora del pati per conmemorar aquest dia.

Aquest dimecres dia 8 de març, a les 10:30 h, es farà una fotografia conjunta amb totes les dones treballadores del centre a les escales de l’entrada principal.

L'Ins Baix Camp també participarà en l’acció col·lectiva del 8M als instituts, on penjaran un llençol o cartell a l’entrada del centre amb els hashtags #AulesLilesCadaDia #PúblicaInterseccional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: