Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Poblet és el nou president del Consell Social de la URV

L'exalcalde de Vila-seca relleva Joan Enric Carreres, que ocupava el càrrec en funcions

Imatge d'arxiu de l'exalcalde de Vila-seca, Josep Poblet Imatge d'arxiu de l'exalcalde de Vila-seca, Josep Poblet NÚRIA TORRES / ACN
Ensenyament ACN
Dijous, 08 Desembre 2022 12:47

El Govern va nomenar el passat dimarts Josep Poblet com a president del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV), l’òrgan de participació de la societat en la Universitat. El càrrec l'ocupava en funcions Joan Enric Carreres després de la defunció, l'any 2021, de Joan Pedrerol, que presidia el Consell Social des de 2015.

Actualment, Josep Poblet és professor Ad Honorem de la URV des de 2019, president de la Fundació Onada i membre del Consell Assessor de Formació i Treball. Pel que fa a l'àmbit polític, ha estat alcalde de Vila-seca entre 1993 i fins al 2019, president de la Diputació de Tarragona des del 2007 i fins al 2019 i diputat al Parlament de Catalunya en la VII i IX legislatures.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: