Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'economista Lourdes Beneria, nova doctora honoris causa de la URV

La investigadora ha estat de les primeres a incorporar la perspectiva de gènere a l'anàlisi econòmica

L'economista Lourdes Beneira, en el moment de ser nomenada doctora honoris causa per la URV L'economista Lourdes Beneira, en el moment de ser nomenada doctora honoris causa per la URV URV
Ensenyament ACN
Diumenge, 27 Novembre 2022 13:00

La Universitat Rovira i Virgili (URV) va investir aquest divendres l'economista Lourdes Beneria doctora honoris causa. Pionera en la incorporació de la perspectiva de gènere a l'anàlisi econòmica, ha contribuït a posar els fonaments de l'economia feminista com a corrent de pensament econòmic.

Els seus estudis sobre el treball no remunerat de les dones i l'economia informal han comportat canvis en el Sistema de Comptabilitat Nacional. També el treball sobre les repercussions desiguals de les polítiques d'ajust estructural sobre homes i dones van posar en relleu la necessitat d'incorporar la perspectiva de gènere en les polítiques de desenvolupament.

En l'acte, la catedràtica d'Economia de la URV, Maria Llop, ha lloat la seva trajectòria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: