Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els equipaments educatius del Morell es posen a punt per al nou curs

Aquesta setmana reprenen les classes més d’un miler d’alumnes, mentre que l’Escola Municipal de Música arrencarà dilluns que ve

A l’escola Ventura Gassol s’ha intervingut al pati per tal de solucionar un problema d'acumulació d'aigua que feia temps que arrossegava A l’escola Ventura Gassol s’ha intervingut al pati per tal de solucionar un problema d'acumulació d'aigua que feia temps que arrossegava AJUNTAMENT DEL MORELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Setembre 2022 21:43

Com és habitual, els mesos de vacances escolars són un període en què la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament del Morell no descansa, sinó que aprofita per realitzar millores als centres educatius del municipi per tal que l’alumnat pugui gaudir de les instal·lacions al màxim en iniciar el nou curs.

Un curs que, a infantil i primària, ha arrencat aquest dilluns 5 de setembre, amb 450 alumnes que han tornat a les aules de l’escola Ventura Gassol. Aquesta setmana també iniciaran el curs 615 alumnes, a l’INS El Morell, i 50 més a la Llar d’infants Dolça del Morell. A l’Escola Municipal de Música El Morell, l’activitat amb alumnes començarà dilluns 12 de setembre.

“Sempre fem una posada a punt i una neteja a fons dels diversos centres que hi ha al nostre poble”, indica la regidora de l’àrea, Rosa Sánchez, “però enguany, a més, hem fet actuacions destacades a la Llar d’infants Dolça del Morell, a l’escola Ventura Gassol i a l’Escola Municipal de Música El Morell”.

Així, a la Llar d’infants Dolça del Morell aquest estiu s'ha pintat tot el centre de nou, de manera que ofereix una imatge totalment renovada, a punt per rebre l’alumnat més petit a partir d’aquest dijous, 8 de setembre.

A l’escola Ventura Gassol s’ha intervingut per tal de solucionar un problema d'acumulació d'aigua que feia temps que arrossegava. Així, s'han dut a terme uns treballs específics d'adequació dels pendents a l'entrada del pati pel carrer Barranc de les Bruixes, a més de la instal·lació d'unes canonades de drenatge que recullen l'excés d'aigua i la canalitzen correctament.

Finalment, a l’Escola Municipal de Música El Morell s’ha canviat el terra i s’ha pintat de nou tota la planta baixa, alhora que s’ha fet una reparació de la façana posterior del centre.

“En definitiva, els centres es troben ara en les millors condicions per rebre infants i joves”, conclou la regidora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: