Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els centres educatius de Tarragona a punt per iniciar el curs escolar

L’Ajuntament ha aprofitat l’estiu per dur a terme reparacions a les escoles i llars d’infants

Imatge sobre els treballs que s'han dut a terme aquest estiu en un centre educatiu de Tarragona Imatge sobre els treballs que s'han dut a terme aquest estiu en un centre educatiu de Tarragona TJERK VAN DER MEULEN
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Setembre 2022 19:10

El proper dilluns 5 de setembre comença el curs escolar als centres de primària i el dimecres dia 7 a secundària i a les llars d’infants municipals. El curs 2022/23, un total 19.541 infants i joves de la ciutat estan matriculats a centres educatius: llars d’infants públiques -590-, segon cicle d’educació infantil - 3.533 -, educació primària -8.469-, educació secundària obligatòria -6.949-.

Al llarg de l’estiu, s’ha estat treballant per tenir els centres educatius a punt. S’han recollit les peticions de les escoles, i s’han prioritzat els centres a intervenir. Aquestes tasques, les ha dut a terme el personal de consergeria així com un equip de suport per al petit manteniment engegat per l’Institut Municipal d’Educació, que també s’encarregarà de millorar i mantenir les instal·lacions escolars durant tot el curs lectiu. El conseller d’Educació Manel Castaño ha explicat que “durant l’estiu s’han dut a terme tasques de pintura, petit manteniment: penjar pissarres, moure mobiliari... i també recollida d’andròmines”. I ha destacat que “amb aquest suport al centres educatius es vol ajudar als centres a tenir un millor manteniment”.

S’han realitzat intervencions en onze escoles: Escola Camp Clar, Escola Tarragona, Escola de Ponent, Escola Sant Salvador, Escola Sant Pere i Sant Pau, Escola El Serrallo, Escola Miracle, Escola de Pràctiques, Institut Escola Mediterrani i Escola Bonavista. També cal destacar el trasllat a les noves dependències de l’Institut Escola l’Arrabassada.

Durant aquesta setmana primera de setembre, també s'han realitzat treballs de neteja i jardineria al pati de les escoles i de les llars d’infants municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: