Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca inverteix més de 92.000 euros en la posada a punt de les escoles per al nou curs

S'ha millorat les instal·lacions a les escoles Antoni Torroja i Miret, La Canaleta, Mestral, Sant Bernat Calbó, Cal·lípolis i La Plana

A l’Escola Antoni Torroja i Miret s’han realitzat treballs d’impermeabilització del porxo d’una de les entrades al centre A l’Escola Antoni Torroja i Miret s’han realitzat treballs d’impermeabilització del porxo d’una de les entrades al centre AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Setembre 2022 13:41

Posada a punt de les escoles de Vila-seca per tal de començar un nou curs escolar, aquest dilluns 5 de setembre. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Vila-seca ha executat, durant aquest estiu, diverses millores a les instal·lacions de les escoles del municipi amb una inversió de 92.500 euros.

Per una banda, a l’Escola Antoni Torroja i Miret s’han realitzat treballs d’impermeabilització del porxo d’una de les entrades al centre i s’hi ha instal·lat il·luminació de tecnologia led. En aquesta mateixa escola, també s’ha millorat la canalització de les xarxes pluvials que afectaven a la ludoteca del centre i s’ha repintat el menjador, el gimnàs i la cuina.

Pel que fa a l’Escola La Canaleta, s’han millorat les instal·lacions corresponents a la climatització del menjador, així com també s’han pintat espais com ara el gimnàs i diverses zones comunes.

Menjador Escola La Canaleta

A l’Escola Mestral també s’han realitzat treballs de pintura, principalment en tot l’edifici d’educació infantil i la planta baixa de l’edifici principal.

D’altra banda, a l’Escola Sant Bernat Calvó s’han reparat petits desperfectes del sostre i de les parets de tres aules. A l’Escola Cal·lípolis, situada a la Pineda, s’hi ha construït un envà per a separar dos àmbits, un paviment de cautxú al pati i s’ha reparat el canal de drenatge de la teulada de l’edifici.

Properament, a l’Escola La Plana, està prevista la substitució del linolium d’una de les seves aules.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: