Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La biblioteca de Torredembarra exposa les notícies i reportatges de l’alumnat de l'Antina i del Ramon de la Torre

L'activitat es fa en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acull l’exposició de notícies i reportatges elaborats per l’alumnat de l’Escola l’Antina i de l’Institut Ramon de la Torre La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acull l’exposició de notícies i reportatges elaborats per l’alumnat de l’Escola l’Antina i de l’Institut Ramon de la Torre ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Juny 2022 20:51

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acull fins al 22 de juny l’exposició de notícies i reportatges elaborats per l’alumnat de l’Escola l’Antina i de l’Institut Ramon de la Torre, en el marc de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn.

La regidora d’Educació, Maria Gual, explica que el que en altres anys era un concurs de notícies i reportatges enguany s’ha convertit en una exposició dels treballs que han seleccionat els mateixos centres educatius participants. També s'ha inclòs la possibilitat que els reportatges fossin audiovisuals o escrits.

A la Sala Familiar de la biblioteca, es poden veure les notícies seleccionades de l’Escola l’Antina, elaborades per alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè. L'exposició de les notícies i reportatges de l'Institut Ramon de la Torre es pot veure a la Sala Jove de la biblioteca, on també s'ha habilitat un ordinador que reprodueix de manera contínua els reportatges. Els ciutadans que vulguin escoltar aquests treballs hauran de portar uns auriculars propis, per motius sanitaris i per no destorbar la resta d'usuaris de la Biblioteca.

Cal recordar que l’horari de la Biblioteca Mestra Maria Antònia és de dilluns a divendres, de 16 a 20 h, i matins de dimarts i dissabte, de 10 a 13 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: