Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre d'Educació Especial Alba de Reus celebra 40 anys + 1

L'escola de la Diputació celebra l’efemèride durant l’acte de final de curs, que va aplegar aquest divendres tota la comunitat educativa

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, i el diputat delegat dels centres educatius, Carlos Brull, van assistir a la celebració La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, i el diputat delegat dels centres educatius, Carlos Brull, van assistir a la celebració DIPTA.CAT
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juny 2022 20:57

El Centre d’Educació Especial Alba de la Diputació a Reus fa 41 anys que dona servei als infants amb necessitats educatives especials de la demarcació de Tarragona. Al llarg d’aquest anys més de 2.000 alumnes s’han format al centre. Aquest divendres, tota la comunitat educativa es va aplegar per commemorar l’efemèride, coincidint amb la celebració del final de curs. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el diputat delegat dels centres educatius, Carlos Brull, també hi van assistir.

Els alumnes, les famílies, l’equip docent i altres professionals del centre d’educació especial, encapçalats per la directora, Iraida Belmonte, han estat els protagonistes de l’acte. Una representació de tots ells han estat els encarregats de pronunciar unes paraules. És el cas, per exemple, de la Dolors, professional del centre, qui ha destacat que “els alumnes són els que els empenyen cada dia i són la nostra font més gran d’aprenentatge”. D’altra banda, la Osane, mare d’una alumna del centre ha agraït a totes i cadascuna de les persones que formen l’escola. Finalment, l’Àlex, acompanyat a l’escenari de la Gisela, el Pere i l’Antonio, tots ells alumnes actuals, ha afirmat “aquí a l’escola sóc molt feliç”.

En la seva intervenció, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, va ressaltar “la gran tasca” que es du a terme al centre d’educació especial Alba, “un centre petit en dimensions però enorme en treball, vocació i estima per l’educació de les persones”. El diputat Carlos Brull va destacar la vàlua de tot l’equip de professionals que treballa per donar la màxima atenció als nens i nenes que formen part del centre.

La trobada ha servit també per fer el comiat a l’alumnat i a professionals que han deixat el centre els darrers 3 cursos, un homenatge que no es va poder fer en el context de la pandèmia. A més, s’ha pogut veure un repàs dels 41 anys d’història del centre a través de fotografies, que s’han exposat a l’entrada de l’escola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: