Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una quarantena de participants a l'activitat sobre la prehistòria realitzada a Pira

'Humans i Pedres' va tenir lloc el passat divendres 13 de maig al parc del Pavelló

L'activitat 'Humans i Pedres' va tenir lloc el passat divendres 13 de maig al parc del Pavelló L'activitat 'Humans i Pedres' va tenir lloc el passat divendres 13 de maig al parc del Pavelló CCCB
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Mai 2022 16:02

El passat divendres 13 de maig va tenir lloc a Pira, al parc del Pavelló de Pira i coincidint amb la Festa Major petita amb motiu de Sant Sebastià, l'activitat per a tots els públics 'Humans i Pedres'. Hi van assistir un total de 40 persones, entre grans i petits, les quals van xalar amb les explicacions del Miquel Guardiola, tècnic de socialització de la Recerca de l'Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

Miquel Guardiola va fer una demostració sobre la prehistòria, les fites tecnològiques, l'evolució humana, la fauna i el medi ambient i posteriorment va explicar que "hi havia hagut un molt bon ambient i que havia estat una gran satisfacció veure l'interès mostrat pels assistents".

'Humans i Pedres' ha estat organitzada per l'Institut de Paleoecologia Humana i evolució Social, l'Ajuntament de Pira i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: