Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV participa en un projecte innovador per crear una gramàtica de la llengua catalana "fàcil d'entendre i aplicar"

La recerca de la Gramàtica del segle XXI aglutina investigadors d'universitats d'arreu dels Països Catalans

El projecte vol abordar la creació d’una gramàtica de la llengua catalana evitant tot allò que fa que una gramàtica pugui ser difícil d’entendre o d’aplicar El projecte vol abordar la creació d’una gramàtica de la llengua catalana evitant tot allò que fa que una gramàtica pugui ser difícil d’entendre o d’aplicar URV
Ensenyament ACN
Diumenge, 01 Mai 2022 11:21

L'investigador Xavier Rull, del departament de Filologia Catalana de la URV, és un dels participants al projecte Gramàtica del segle XXI, una iniciativa per crear, durant cinc anys, una gramàtica de la llengua catalana "evitant tot allò que fa que una gramàtica pugui ser difícil d'entendre o d'aplicar".

De la recerca es crearan materials didàctics, per als professors de català i també les 131 universitats del món on s'ensenya català. Seran des de manuals gramaticals convencionals amb una orientació pedagògica fins a aplicacions informàtiques.

El projecte el lidera Abelard Saragossà (professor de la Universitat de València) i també hi participen professors de la Catalunya Nord i les Illes Balears.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: