Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acull la primera escola de doblatge de la demarcació

All That Jazz oferirà cursos presencials per formar actors de doblatge al seu estudi

Un dels actors de doblatge que treballa amb All That Jazz, fent una demostració a les instal·lacions de Tarraogna Un dels actors de doblatge que treballa amb All That Jazz, fent una demostració a les instal·lacions de Tarraogna ELOI TOST / ACN
Ensenyament ACN
Dimecres, 27 abril 2022 13:04

L'empresa especialitzada en doblatge All That Jazz ha obert a Tarragona la primera escola de doblatge de la demarcació. Aquest dimecres ha organitzat una jornada de portes obertes per explicar la iniciativa a les persones interessades en fer algun dels cursos que ofereixen per formar actors de doblatge.

D'entrada, faran un curs d'iniciació entre maig i juliol de divuit hores, i a partir de setembre començaran els cursos anuals. David Sánchez, director d'All That Jazz ha destacat que amb la nova llei de l'audiovisual es doblaran més pel·lícules al català i que, per tant, hi haurà més oportunitats laborals per a nous professionals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: