Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quatre graus de la URV se situen entre els millors del món segons el rànquing QS

Química, Enginyeria Química, Arqueologia i Medicina es posicionen també entre els millors de l'Estat espanyol

Química, Enginyeria Química, Arqueologia i Medicina es posicionen també entre els millors de l'Estat espanyol Química, Enginyeria Química, Arqueologia i Medicina es posicionen també entre els millors de l'Estat espanyol ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament ACN
Dimarts, 19 abril 2022 20:53

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha situat quatre graus entre els 500 millors del món, segons el QS World University Rankings by Subject 2022. La classificació avalua 51 disciplines acadèmiques de diferents àrees de coneixement i estableix comparatives de prop de 1.500 universitats d'arreu del món. Els graus de Química i d'Enginyeria Química se situen entre la posició 251 i 300 i millo-ren la posició assolida l'any passat. També guanya prestigi el grau de Medicina, que se situa en la forquilla dels llocs del 451 al 500. El més ben posicionat és el d'Arqueologia, que tot i que baixa posicions se situa entre els 201 i 230 millors.

Amb tot, Química es troba en tercera posició a Catalunya i és la sisena espanyola, empatada amb tres universitats més. També és la tercera catalana Arqueologia, que se situa en setena posició a l'Estat. Enginyeria Química és la quarta catalana i la novena espanyola, posició que comparteix amb tres universitats més. Finalment, Medicina és la quarta catalana i ocupa l'onzena posició a l'Estat.

Per elaborar el rànquing, es fan enquestes arreu del món per conèixer la reputació internacional de cada grau. També s'avalua l'impacte de la recerca científica a través dels estudis i publicacions que es fan des de la universitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: