Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adjudicades les obres de construcció del nou institut de Roda de Berà

Els treballs els farà l'empresa lleidatana MyJ Gruas per un import de 5,5 MEUR

Imatge virtual del nou edifici de l'institut Roda de Berà Imatge virtual del nou edifici de l'institut Roda de Berà AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Ensenyament ACN
Dijous, 07 abril 2022 00:32

Les obres del nou edifici de l'institut del Roda de Berà s'han adjudicat a l'empresa lleidatana MyJ Gruas per un import de 5.506.594,22 euros, més IVA. L'Ajuntament ha explicat que Educació li ho ha comunicat per carta. El concurs va rebre dotze ofertes. La Generalitat ha inclòs als pressupostos de 2022 una partida de 2.753.835,18 euros per començar les obres. El consistori de Roda de Berà confia que els treballs comencin com més aviat millor i "el nou centre sigui per fi una realitat". El plenari del passat dijous va aprovar una bonificació del 75% de la quota de la liquidació de l'import sobre construccions, instal·lacions i obres al Departament, per "l'especial interès" de l'obra.

Aquest nou edifici s'havia de construir en el trienni 2015-17 i ha estat llargament reivindicat per les necessitats educatives del municipi. Tindrà una superfície de prop de 8.500 metres i se substituiran així els mòduls prefabricats que es van instal·lar l'estiu passat al costat de l'escola Salvador Espriu. Aquest curs, més de 300 nois i noies estudien ESO al centre educatiu.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: