Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornades de portes obertes a les escoles i instituts de Vila-seca

Del 21 al 24 de febrer es duran a terme les sessions de portes obertes a les set escoles del municipi i, del 4 al 7 de març, als dos instituts

Imatge d'arxiu d'una aula d'una escola de Vila-seca Imatge d'arxiu d'una aula d'una escola de Vila-seca AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Febrer 2022 11:42

Aquesta setmana han començat les jornades de portes obertes a les escoles i als instituts de Vila-seca de cara al curs 2022-2023. Entre el dilluns 21 i el dijous 24 de febrer es duran a terme les sessions de portes obertes a les set escoles del municipi, les quals també ofereixen visites guiades, demanant cita prèvia. D’altra banda, els instituts Ramon Barbat Miracle i Vila-seca faran les seves portes obertes el 4 i el 7 de març, respectivament.

Quant a les dates de presentació de sol·licituds, que serà telemàtica, a educació infantil i primària es durà a terme entre el 7 i el 21 de març i a educació secundària tindrà lloc entre el 9 i el 21 de març. Per tal de fer la presentació, caldrà adreçar-se, preferentment, al centre educatiu que s’ha triat en primera opció, per correu electrònic o bé per telèfon.

Per a més informació, s’atendran consultes des de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) trucant al telèfon 977 30 93 00 o 977 30 93 27, en horari de dilluns a divendres de 9.15 a 13.00 h.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: