Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aiguamúrcia recupera el cicle d’educació infantil a l'escola rural de Les Pobles

Es preveu que el curs que ve hi hagi uns set alumnes

Imatge d'arxiu d'un grup d'alumnes de l'escola rural Les Moreres, a les Pobles Imatge d'arxiu d'un grup d'alumnes de l'escola rural Les Moreres, a les Pobles ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 18 Febrer 2022 11:04

El ple de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia del passat dilluns, 14 de febrer, va aprovar el conveni pel qual la gestió de la Llar d’Infants passarà a ser gestionada pel Departament d’Educació. Això, implica la reimplantació del primer cicle d’educació infantil a l’escola rural Les Moreres de les Pobles per al curs 2022-2023. D’aquesta manera, el consistori s’assegura la supervivència d’aquest cicle educatiu, malgrat la davallada progressiva de l’alumnat.

Durant aquest curs, no hi ha cap alumne d’aquesta franja d’edat (entre 1 i 3 anys), però es preveu que el curs que ve hi hagi uns set alumnes, per això, es vol restablir el conveni de col·laboració amb la Generalitat, que entrarà en vigor el curs que ve. Per una banda, el Departament d’Educació es compromet a dotar el centre dels professionals necessaris per impartir el primer cicle d’educació infantil; per l’altra, l’Ajuntament es compromet a fer-se càrrec de l’adequació dels espais i de les instal·lacions per poder impartir les classes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: