Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Famílies de l'escola Arquitecte Jujol dels Pallaresos es manifesten contra el tancament de la línia de P3

Reclamen que es tinguin en compte els infants de les urbanitzacions properes i defensen el projecte educatiu

Pares, mares i alumnes de l'escola Arquitecte Jujol dels Pallaresos manifestant-se davant de l'Ajuntament per reclamar que no es tanqui la línia de P3 el curs vinent Pares, mares i alumnes de l'escola Arquitecte Jujol dels Pallaresos manifestant-se davant de l'Ajuntament per reclamar que no es tanqui la línia de P3 el curs vinent MAR ROVIRA / ACN
Ensenyament ACN
Dimarts, 08 Febrer 2022 20:16

Desenes de famílies de l'escola Arquitecte Jujol dels Pallaresos s'han concentrat aquest dimarts a les portes de l'Ajuntament per rebutjar el tancament de la línia de P3 prevista pel Departament d'Educació de cara el pròxim curs.

Els pares i mares denuncien que l'eliminació d'aquesta línia pot suposar el tancament en el futur del centre educatiu. Defensen que volen mantenir el projecte educatiu "familiar" i reclamen al Departament que tingui en compte que hi ha infants procedents d'urbanitzacions dels municipis propers, com ara el Catllar o la Secuita, que s'hi podrien escolaritzar.

En la protesta, l'alcalde del municipi, Xavier Marcos, ha explicat que l'Ajuntament també s'oposa al tancament de P3 i ha assegurat que volen evitar-lo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: