Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'oferta formativa de l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació s’estén a deu municipis més

Alcover, Deltebre, Falset, Horta de Sant Joan, l’Arboç, la Ràpita, Miravet, Montblanc, Mont-roig i Torredembarra oferiran 48 propostes formatives obertes a tothom

Imatge d'arxiu de la presentació de l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació Imatge d'arxiu de la presentació de l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Febrer 2022 20:23

L’oferta formativa de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona s’estén a totes les comarques de la demarcació a partir d’aquest mes de febrer. A Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès) es podran cursar en total 48 propostes formatives de diferents àmbits, impartides per professionals de l’art i la creació. D’aquesta manera, es completa l’oferta que s’imparteix als centres educatius de la Diputació a Tortosa i Valls, seus estables de la nova Escola per l’Art i la Cultura.

Cursos

“Light Painting”, “Videocració”, “Disseny d’un cartell protesta amb visió de gènere”, “Cubisme en família”, “Pintura Mural” o “Il·lustració conceptual” són alguns dels cursos monogràfics que s’impartiran entre els mesos de febrer i juliol d’enguany. A cada municipi s’han programat fins a 6 propostes, en funció de les seves necessitats i preferències. En total, 48 formacions de temàtica artística, cultural i patrimonial, impartits per professionals externs a la Diputació.

D’aquesta manera, s’obre la porta a nous coneixements, alhora que es promou la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat els darrers mesos. Podeu consultar tota la programació a https://www.dipta.cat/escolaartcultura, algunes de quals estan reconegudes pel Departament d’Educació de l’ICE-URV.

L'Escola per l'Art i la Cultura

L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l'essència de l’Escola d'Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l'oferta formativa i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

L’Escola s’emmarca en la voluntat de la Diputació d’estar al costat del sector cultural de la demarcació de Tarragona, un fet que s’ha intensificat arran de la pandèmia amb la creació d’ajudes específiques en aquest àmbit. Segons la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, “la cultura ha de ser un dels motors de recuperació econòmica en aquests moments”. En aquest sentit, l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació dona també noves oportunitats a professionals del sector artístic i cultural, alhora que contribueix a la democratizació de la societat. El diputat delegat dels centres d’Ensenyament, Carlos Brull, destaca l’àmplia programació que s’ha preparat, que “posa a disposició de la ciutadania de totes i cadascuna de les comarques formació artística i cultural de qualitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: