Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Torredembarra imparteix xerrades sobre seguretat a les xarxes socials als instituts

Les sessions han anat dirigides als alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO de l'Institut Ramon de la Torre i als alumnes de 1r i 2n de l’Institut Torredembarra

Xerrada de la Policia Local de Torredembarra a l’Institut Ramon de la Torre Xerrada de la Policia Local de Torredembarra a l’Institut Ramon de la Torre ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 21 Gener 2022 20:08

Un total de 583 alumnes dels instituts de Torredembarra han participat a les xerrades que ha impartit la Policia Local sobre seguretat a les xarxes socials i també sobre la nova normativa que regula els vehicles de mobilitat personal (VMP). Concretament, aquestes sessions han anat dirigides als alumnes de primer, segon i tercer d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre i als alumnes de primer i segon de l’Institut Torredembarra.

Dilluns al matí, la Policia Local va tornar a les aules per entregar als alumnes uns tríptics informatius amb el recull de consells per a un ús segur de les xarxes socials i obsequiar-los amb unes tapes webcam, element que permet cobrir la càmera web de l’ordinador per evitar atacs informàtics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: