Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vallmoll inicia les obres de la nova Escola Mare de Déu del Roser

Si es compleixen els terminis, la nova escola estarà en marxa pel curs 2023/24

La primera part de les obres consisteix en l'esplanació dels 8.000 m2 del terreny per ubicar-hi la nova escola La primera part de les obres consisteix en l'esplanació dels 8.000 m2 del terreny per ubicar-hi la nova escola AJUNTAMENT DE VALLMOLL
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 21 Gener 2022 10:52

Aquesta setmana s'han iniciat les obres per a la construcció de la nova Escola Mare de Déu del Roser de Vallmoll. La primera part de les obres consisteix en l'esplanació dels 8.000 m2 del terreny per ubicar-hi la nova escola. L'Ajuntament de Vallmoll ha de deixar el terreny a cota zero i un cop finalitzat, es procedirà a l’acte institucional de la col·locació de la primera pedra. L'adjudicació de l'esplanació es va fer a l'empresa Excavacions Carbonell de Vallmoll.

Es preveu que l'esplanació del terreny estigui acabada a finals de febrer. A continuació, es licitarà la construcció de l’edifici de la nova escola. L'empresa adjudicaria tindrà un màxim de tretze mesos per executar les obres. D'aquesta manera, si es complissin els terminis establerts, la nova escola Mare de Déu del Roser estaria en marxa pel curs 2023/24.

Al mes de novembre, les empreses interessades van presentar-se al procés de licitació per optar al projecte d'esplanació del terreny. Durant el mes de desembre, es va realitzar l'obertura de pliques i la Junta de Govern va adjudicar l'empresa guanyadora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: