Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Impulsen quatre grups de conversa en català per a persones no catalanoparlants a Tarragona

L’activitat, que té lloc a la Biblioteca de Torreforta, aplega un total de 22 participants

Aquesta setmana han començat a la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta, els grups de conversa en català Aquesta setmana han començat a la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta, els grups de conversa en català APELLC URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Gener 2022 15:16

Aquesta setmana han començat a la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta, els grups de conversa en català de la iniciativa 'Xerrem Junts' a Tarragona, impulsada per l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC). L’activitat compta amb la participació d’un total de 22 xerraires, que gràcies al guiatge de 10 voluntaris, podran posar en pràctica i millorar el seu coneixement de l’idioma. Els guies han rebut la formació de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL).

El projecte 'Xerrem Junts', ideat per la CAL, té per objectiu fomentar l’ús social del català entre persones que volen aprendre l’idioma, i es porta a terme a diferents punts de Catalunya. En el cas concret de Tarragona, encara que els grups de conversa ja s’hagin iniciat, les inscripcions es mantenen obertes, i es poden dur a terme contactant amb l’APELLC (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), o bé presencialment, a la Biblioteca Pepita Ferrer.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: