Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Gremi d'Instal·ladors reproduirà els guarniments lluminosos guanyadors del concurs de l'Institut Jaume Huguet

Les tres propostes finalistes del centre vallenc seran reproduïdes i distribuïdes per les empreses del Gremi de l'Alt Camp i la Conca de Barberà

Les tres propostes finalistes seran reproduïdes i distribuïdes per les empreses del Gremi Les tres propostes finalistes seran reproduïdes i distribuïdes per les empreses del Gremi DECENNALS 2021+1
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 13 Gener 2022 19:20

El Gremi d'Instal·ladors de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, en col·laboració amb l'Institut Jaume Huguet de Valls, han impulsat un concurs de guarniments lluminosos en motiu de les Festes Decennals de la Candela 2021+1. Aquest concurs estava obert als estudiants dels cicles formatius, de Formació Professional i dels Programes de Formació i Inserció que estiguessin relacionats amb la branca de l'electricitat i la mecanització de l'institut vallenc.

Les tres propostes finalistes han quedat registrades en propietat del Gremi, el qual en tindrà tots els drets de fabricació, reproducció i distribució. Totes les empreses afiliades al Gremi oferiran aquests guarniments a la ciutadania perquè puguin ser penjats als balcons i a les façanes dels edificis per il·luminar els carrers com és costum per Decennals, les festes de la llum.

Els finalistes del concurs han sigut els grups formats per David Valls i Pol Abellà, del cicle de grau mitjà d'instal·lacions elèctriques; Mossab Doukkali, Kevin Álvarez i Jonathan Pérez, del PFI; i Iván León i Rubén Ramos, també del curs del PFI. El jurat ha estat format per membres de la Junta del Gremi i per personal docent de l'Institut Jaume Huguet.

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor de Cultura, Marc Ayala, amb els finalistes del concurs: 

concurs guarniments llums Decennals

En total s'han presentat fins a set prototips diferents, tots ells al voltant de la temàtica de les Festes Decennals. Tots ells han utilitzat la tecnologia d'il·luminació LED en la gamma de lluminositat de color blanc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: