Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cantada de Nadales del Pla educatiu d'entorn de Tarragona se celebrarà aquest divendres

El concert de nadales tindrà lloc, de 10:30 a 12:00h, a la plaça del Tarragonès de Torreforta

Imatge d'arxiu de l'Escola Campclar, al concert de Nadales a Torreforta del 2019 Imatge d'arxiu de l'Escola Campclar, al concert de Nadales a Torreforta del 2019 ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 17 Desembre 2021 00:16

Aquest divendres 17 de desembre, a la plaça del Tarragonès de Torreforta, de 10:30h a 12h se celebrarà el concert de Nadales del grup de Música i Entorn del Pla Educatiu d’Entorn.

Hi participaran l’escola Torreforta, l’institut Torreforta, l’institut Campclar, l'escola Riu Clar, Escola Els Àngels, Escola Campclar, Institut Collblanc, Escola Bonavista, l'escola de Ponent i l'escola La Salle Torreforta.

Pla educatiu d’Entorn

El Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona per coordinar i dinamitzar l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. El Pla té com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència, l’ús de la llengua catalana i el treball en xarxa dels diferents agents educatius de la comunitat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: