Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últimes places per als Cicles de Joieria Artística i Arts Aplicades al Mur a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona

L’alumnat que compleixi els requisits per a l’accés es podrà matricular a partir de l’1 de setembre i la resta haurà d’inscriure’s, de l’1 al 7, per la prova de l'1 d'octubre

Encara queden places lliures per als Cicles de Grau Superior de Joieria Artística i Arts Aplicades al Mur que ofereix l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona Encara queden places lliures per als Cicles de Grau Superior de Joieria Artística i Arts Aplicades al Mur que ofereix l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona PAULA MARTÍN
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 26 Agost 2021 08:07

Encara queden places lliures per als Cicles de Grau Superior de Joieria Artística i Arts Aplicades al Mur que ofereix l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Les persones interessades a estudiar alguna d’aquestes especialitats i que compleixin els requisits per a l’accés es podran matricular a partir de l’1 de setembre. En cas que no es compleixin els requisits caldrà inscriure’s a la prova d’accés entre l’1 i el 7 de setembre. La prova tindrà lloc l’1 d’octubre. Podeu consultar més informació sobre els tràmits i els requisits a http://www.dipta.cat/estudiarartidisseny o al telèfon de l’Escola 977 21 12 53.

Joieria Artística

Aquest cicle té com a finalitat formar professionals capaços de dissenyar i elaborar joies utilitzant els procediments propis de l’ofici. La formació és àmplia i completa, ja que proporciona un bon nivell artístic i tecnològic que els permet realitzar amb eficàcia tot tipus de peces de joieria, inserint-los amb qualificació en l’àmbit de la joieria d’art.

 Arts Aplicades al Mur

Aquest cicle capacita per emprar els mètodes i sistemes de creació, elaboració i reproducció de les diferents tècniques artístiques d’aquesta especialitat, dur a terme projectes relacionats amb l’entorn pictòric i mural, a més d’experimentar nous procediments i materials i valorar les propostes de treball considerant els aspectes plàstics, artístics, tècnics i econòmics.

Cicles de grau superior a les Escoles d’Art i Disseny a la Diputació

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: d’Animació, de Gràfica Publicitària, de Gràfica Interactiva, d'Il·lustració, de Fotografia, d'Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística. A l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus s'hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d'obres de decoració i un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns virtuals. Trobareu més informació a http://www.dipta.cat/estudiarartidisseny.

L’oferta formativa de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona és de referència a la demarcació, perquè ofereixen una preparació i qualificació professional. Els onze cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny, amb una durada de dos cursos acadèmics, tenen com a principals objectius despertar el talent de l'alumnat i preparar-lo per al món laboral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: