Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa del Vendrell presenta el programa del curs 2021-2022

Enguany s'ofereixen nous tallers per a infants i adults, nous horaris i nou professorat

La regidora de Cultura i Educació del Vendrell, Silvia Vaquero, ha presentat els nous tallers del curs 2021-2022 de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa La regidora de Cultura i Educació del Vendrell, Silvia Vaquero, ha presentat els nous tallers del curs 2021-2022 de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Agost 2021 14:22

La regidora de Cultura i Educació del Vendrell, Silvia Vaquero, va presentar dijous el programa del curs 2021-2022 de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa. Enguany s'ofereixen nous tallers per a infants i per a adults, nous horaris i nou professorat. Vaquero va posar de relleu que "els tallers d’art del Vendrell seran inclusius i comptaran amb beques".

Les inscripcions seran on-line i es podran fer, a partir del 6 de setembre, mitjançant instància per Seu Electrònica adjuntant-hi la documentació corresponent.

Podeu consultar els Cursos i horaris del curs 2021-2021 en aquest enllaç

Fomentar l'art i l'ofici ceramista

L’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa del Vendrell és una de les eines més importants amb què compta el Vendrell per fomentar l’art i l’ofici ceramista. La ceràmica és un dels vessants d’estudi que proposa l’Escola i és un dels puntals de la formació que ofereix. Adults, joves i infants tenen en l’Escola Municipal d’Art una oportunitat per apropar-se a la ceràmica i, en general, al fet artístic en primera persona.

La implicació de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa en el projecte “El Vendrell. La Ceràmica” és també molt important perquè el projecte sigui un èxit.

Per tenir més informació sobre l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa i conèixer tant els tallers i cursos de ceràmica que s’hi fan com la resta d’oferta formativa i activitats, podeu consultar el web dels Serveis Municipals d’Educació del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: