Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alumnes de l'Escola Martí i Poch de l’Espluga visiten la deixalleria municipal

Les visites formen part del Pla d’activitats d’Educació Ambiental del Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Els alumnes de 1r i 2n de primària de l’Escola Martí i Poch de l’Espluga de Francolí van visitar, dilluns passat, la deixalleria municipal Els alumnes de 1r i 2n de primària de l’Escola Martí i Poch de l’Espluga de Francolí van visitar, dilluns passat, la deixalleria municipal CCCB
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Juny 2021 17:50

Els alumnes de 1r i 2n de primària de l’Escola Martí i Poch de l’Espluga de Francolí van visitar, dilluns passat, les instal·lacions de la deixalleria municipal.

Els nens i les nenes van poder conèixer els diferents espais de la deixalleria en una activitat didàctica que vol aconseguir que els joves sàpiguen quina gestió es fa dels residus del seu poble, tant els domèstics a través del porta a porta com els altres, quina és la tipologia de residus que es poden portar a la deixalleria, com se separen i s’emmagatzemen a les diferents àrees i contenidors i quin tractament reben quan surten d’aquí. L’objectiu final és conscienciar els alumnes de la importància de reciclar i de la sostenibilitat ambiental.

Aquestes visites formen part del Pla d’activitats d’Educació Ambiental que porta a terme el Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: