Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Homenatge dels alumnes de l'Institut Baix Camp a l'artista i professor Miquel Paton

Els estudiants de Visual i Plàstica dediquen un collage al seu professor, traspassat recentment, amb una obres inspirades en la feina de l'artista ebrenc

Tots aquests dibuixos formen un bonic collage instal·lat al centre que recorda el professor de Visual i Plàstica de l'institut reusenc Tots aquests dibuixos formen un bonic collage instal·lat al centre que recorda el professor de Visual i Plàstica de l'institut reusenc INSTITUT BAIX CAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 21 Mai 2021 07:46

Alumnes de segon d'ESO del professor de Visual i Plàstica Miquel Paton, de l’Institut Baix Camp de Reus, han homenatjat aquesta setmana al seu professor que ha traspassat recentment amb una sèrie d'obres inspirades en la feina de l'artista ebrenc. Tots aquests dibuixos formen un bonic collage instal·lat al nostre centre que ens recorda el professor que no fa gaire encara inspirava als nostres joves.

L’art de Paton era reconegut i la seva obra geomètrica, inspirada en els camps d’arròs del Delta de l’Ebre d’on era originari, tenia un ampli reconeixement artístic i els seus quadres, de colors vius i intensos, formen part de importants col·lecions d’art.

Paton deixa una extensa obra pictòrica, amb més de 40 exposicions individuals i més de 200 col·lectives. La seva obra, inspirada en l’expressionisme abstracte, es va caracteritzar per la representació dels paisatges a través de la geometria i un cromatisme viu i el camps d’arròs del Delta de l’Ebre va ser una gran font d’inspiració per Paton, que vivia a la Ràpita des de feia molts anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: