Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV investeix doctora honoris causa Marina Subirats, impulsora de polítiques d’igualtat

La sociòloga és precursora a l'Estat en recerca feminista centrada en l’educació

Marina Subirats, ja investida doctora honoris causa, pronuncia el seu discurs al Paranimf de la URV Marina Subirats, ja investida doctora honoris causa, pronuncia el seu discurs al Paranimf de la URV URV
Ensenyament ACN
Divendres, 30 abril 2021 18:09

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha investit la sociòloga Marina Subirats doctora honoris causa. L'acte s'ha celebrat aquest divendres per primera vegada en la història de la institució de forma híbrida, amb una petita representació presencial al Paranimf, i espectadors en línia. Subirats és pionera en l'impuls de les polítiques d’igualtat, tant per la seva recerca en sociologia de l’educació i de la dona, com per la seva gestió a favor del servei públic i polític. Ha exercit de directora de l'Institut de la Dona del Ministeri d'Assumptes Socials, de membre de la Comissió d'Igualtat d'Oportunitats de la Unió Europea, de regidora d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona i de membre del Consell Escolar de l'Estat, entre d’altres càrrecs.

La rectora de la URV, María José Figueras, ha posat de relleu la proximitat de la universitat amb la doctora Subirats, que forma part del consell assessor de l'Observatori de la Igualtat de la URV des de la creació de la unitat l'any 2008.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: