Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escoles de primària d'Altafulla preparen les Jornades de Portes Obertes per al curs 2021-22

Les dates clau per a la preinscripció ja són públiques, i els centres oferiran sessions informatives virtuals a la primera quinzena de març

Les escoles d'Altafulla oferiran sessions informatives virtuals a la primera quinzena de març Les escoles d'Altafulla oferiran sessions informatives virtuals a la primera quinzena de març ALTAFULLA RÀDIO
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Febrer 2021 11:15

Quan tot just el curs escolar es troba en ple segon trimestre 2020-2021, els centres educatius de primària d'Altafulla ja posen la mirada al 2021-2022. De fet, les dates clau per a la preinscripció de l’any vinent ja són públiques, i aquesta vegada la majoria de tràmits seran en línia com a mesura de contenció de la pandèmia i poder evitar així la propagació de la Covid-19.

Les primeres cites que preparen els centres són les jornades de portes obertes. El primer en donar a conèixer les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu serà l’escola La Portalada. El centre obrirà virtualment les portes a famílies de futurs alumnes els pròxims dilluns 1 i dijous 4 de març a les 15:15h. i les 17:00h., respectivament. I per prendre part a les videoconferències cal tramitar el formulari que es troba disponible a la web de l’escola.

Per altra banda, la data definida per a les jornades de portes obertes online a l'escola de El Roquissar és el dimarts 9 de març, en horari de matí i tarda. Oferirà un primer torn de 10:00h. a 11:00h., i una segona sessió de 15:30h a 16:30h. I en aquest cas, per participar a les videoconferències també cal completar el formulari que hi ha disponible a la pàgina web del centre.

Més enllà d’aquesta primera presa de contacte de les famílies amb les escoles de primària d’Altafulla, cal que les persones interessades també tinguin en compte el calendari per a la preinscripció del curs vinent. Les dates clau ja són públiques: del dilluns 15 al dimecres 24 de març es podran formalitzar telemàticament les preinscripcions; al llarg del mes d’abril s’anunciarà la resolució i l’assignació de places; i a partir del mes de juny es gestionaran les matrícules.

Rutes directes d’accés als tràmits telemàtics

- Formulari d’inscripció a les portes obertes virtuals de l’escola La Portalada

- Formulari d’inscripció a les portes obertes virtuals de l’escola El Roquissar

- Més informació de l’escola La Portalada

- Més informació de l’escola El Roquissar

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: