Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mantenen la suspensió del transport escolar al Priorat de cara a dimecres

A la Conca de Barberà i a la Terra Alta també hi haurà diverses rutes sense servei

Imatge captada des d'una màquina llevaneus de la Diputació, després d'haver restablert la carretera secundària nevada Imatge captada des d'una màquina llevaneus de la Diputació, després d'haver restablert la carretera secundària nevada DIPTA.CAT
Ensenyament ACN
Dimarts, 12 Gener 2021 19:07

El Consell Comarcal del Priorat ha decidit tornar a suspendre el transport escolar de cara a dimecres "atès l'impacte del temporal de neu d'aquest cap de setmana i el perill que representa el trànsit per carretera". Això afecta 14 rutes i uns 400 alumnes.

A la Conca de Barberà tampoc no hi haurà servei a les poblacions de Vilanova de Prades, Vallclara, Vimbodí, Conesa, Segura, Biure, Seguer, Valldeperes i Pontils.

A la Terra Alta es mantindrà la suspensió a Arnes, la Fatarella i Horta de Sant Joan, mentre que el servei s'activarà dues hores després de l'horari habitual a Bot, Caseres, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs. Les rutes funcionaran normalment a Corbera d'Ebre, Prat de Comte i Pinell de Brai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: