Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mantenen la suspensió del transport escolar al Priorat de cara a dimarts

A la Conca de Barberà hi haurà mitja dotzena de poblacions sense servei

Imatge d'arxiu d'un camió llevaneus de la Diputació de Tarragona Imatge d'arxiu d'un camió llevaneus de la Diputació de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament ACN
Dilluns, 11 Gener 2021 23:14

El Consell Comarcal del Priorat ha decidit suspendre el transport escolar també de cara a dimarts, la qual cosa afectarà novament 14 rutes i uns 400 alumnes. Segons ha informat el Consell, la mesura s'ha pres seguint les indicacions de Protecció Civil atès "el perill que representa el trànsit per carretera" després del temporal de neu del cap de setmana.

De la seva banda, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha informat que les poblacions de Vilanova de Prades, Vallclara, Conesa, Segura i Biure no tindran servei de transport escolar, i que no està clar si es podrà prestar en el cas de Pontils i Seguers. A la resta de municipis de la Conca està previst que el servei funcioni dimarts amb normalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: