Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suspès el transport escolar al Priorat i a la Conca de Barberà

A l'Alt Camp, no es podran realitzar les rutes de Querol i Mont-ral, els dos municipis de la comarca més afectats per la nevada

Una màquina llevaneu treballant a Tàrrega, el 10 de gener de 2021 Una màquina llevaneu treballant a Tàrrega, el 10 de gener de 2021 ANNA BERGA / ACN
Ensenyament ACN
Diumenge, 10 Gener 2021 20:13

Els consells comarcals de la Conca de Barberà, el Priorat, les Garrigues, l'Urgell, la Terra Alta, la Noguera, el Pla d'Urgell, el Segrià i la Segarra han decidit suspendre el transport escolar aquest dilluns després dels importants gruixos de neu que ha deixat el temporal, segons han informat Protecció Civil i els propis consells comarcals. Els centres que tinguin subministraments quedaran oberts per als alumnes que puguin arribar, han apuntat a l'ACN fonts d'Educació. A l'Urgell la mesura afectarà 24 rutes que transporten 571 estudiants de centres de primària i secundària. En el cas de la Conca de Barberà, es tracta de 20 rutes que porten 453 estudiants.

En el cas de l'Alt Camp, no es podran realitzar les rutes de Querol i Mont-ral, els dos municipis més elevats de la comarca i els més afectats per la nevada.

També a la Ribera d'Ebre queden suspeses cinc rutes de transport escolar per la presència de neu i gel a les carreteres.

Al Priorat són 14 rutes escolars, que afecten 400 alumnes.

Les escoles obriran amb serveis mínims a la Terra Alta amb el professorat propi de cada municipi per poder cobrir les necessitats de pares que han d'anar a treballar, ha indicat a l'ACN Neus Sanromà, presidenta del consell comarcal. Queden suspeses set rutes, amb 245 estudiants.

Segons ha explicat el president de l'Urgell, Gerard Balcells, "s'ha decidit una mesura general per no posar en risc" els alumnes i xofers dels busos. A banda dels gruixos de neu, també es preveu que es puguin formar plaques de gel amb la baixada de temperatures

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: