Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV prorroga la docència a distància fins al final del primer quadrimestre

Les pràctiques i les activitats d'avaluació que requereixen la presència d'alumnes en queden exemptes

Imatge d'arxiu d'una aula de la URV, vista des de fora, amb alumnes fent classe amb mascareta en el primer dia del curs 2020-2021 Imatge d'arxiu d'una aula de la URV, vista des de fora, amb alumnes fent classe amb mascareta en el primer dia del curs 2020-2021 ROGER SEGURA / ACN
Ensenyament ACN
Dimecres, 25 Novembre 2020 18:30

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha prorrogat fins al final del període lectiu del primer quadrimestre les restriccions d'accés als campus. Així, la docència continuarà sent a distància amb l'excepció de les pràctiques i les activitats d'avaluació per a les quals és necessària la presència d'alumnes, per no contribuir a incrementar la mobilitat i la interacció dels estudiants, segons una resolució signada per la rectora, María José Figueras.

D'acord amb el pla d'obertura progressiva d'activitats de Salut, des de dilluns passat el CRAI ja torna a oferir bona part dels serveis presencials. Per contra, les instal·lacions esportives continuen tancades i es mantenen ajornades les activitats i competicions esportives que organitza la URV.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: