Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Educació permetrà aprovar el batxillerat amb assignatures suspeses sempre que la nota mitjana sigui l'aprovat

La repetició serà excepcional i es podrà passar de curs tot i que no s'hagin superat totes les matèries

Un professor parlant amb diversos alumnes de segon de batxillerat en una aula d'un centre Un professor parlant amb diversos alumnes de segon de batxillerat en una aula d'un centre NORMA VIDAL / ACN
Ensenyament ACN
Divendres, 13 Novembre 2020 07:28

El Departament d'Educació ha aprovat unes instruccions sobre el batxillerat que estableixen que es podrà obtenir el títol amb assignatures suspeses sempre que la nota mitjana sigui l'aprovat. Segons el document, al qual ha tingut accés l'ACN, els equips han d'adoptar les decisions de manera "col·legiada i s'han de basar en l'evolució de l'alumne en conjunt, la maduresa acadèmica i les competències corresponents".

La repetició serà "excepcional" i no dependrà només de si hi ha matèries sense superar. Aquest document va en la línia del que ja es va aplicar a final de curs passat, atenent les noves circumstàncies provocades per la pandèmia. S'estableix un mínim de presencialitat del 50%, que es pot incrementar en cas d'alumnat vulnerable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: