Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les classes presencials a la URV passaran a fer-se a distància a partir de dijous

La mesura, que s'allargarà fins el 30 d'octubre, no afectarà les pràctiques

Imatge d'arxiu del Rectorat de la URV Imatge d'arxiu del Rectorat de la URV ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament ACN
Dimarts, 13 Octubre 2020 16:06

La Universitat Rovira i Virgili (URV) passarà a fer a distància les classes presencials a partir d'aquest dijous. La mesura s'allargarà fins el 30 d'octubre i no afectarà les pràctiques ni l'activitat de recerca, que se seguiran desenvolupant amb normalitat. La decisió s'ha pres en el Consell Interuniversitari de Catalunya, en la qual hi han participat representants del Departament de Salut, i l'han adoptada les dotze universitats catalanes. L'objectiu és reduir l'activitat docent presencial als campus per minimitzar la mobilitat de la comunitat universitària per tal de reduir l'índex de contagi de covid-19 a Catalunya.

En una nota, la URV ha apuntat que "les activitats avaluatives previstes per aquests dies també s'hauran de fer de manera virtual, però si no és possible podran ser presencials en grups reduïts, assimilables a grups de laboratori o pràctiques". "Els estudiants rebran la informació sobre els canvis en la planificació de la docència que comporta aquesta darrera resolució per part del professorat responsable de les assignatures. Pel que fa a les activitats a distància del personal d’administració i serveis, s'adeqüen a l'activitat docent a distància", ha manifestat la universitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: