Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dinou centres educatius al Camp de Tarragona amb grups confinats per algun positiu

Al conjunt de Catalunya, els grups escolars confinats per un positiu de covid-19 és de 303, gairebé el triple que el divendres

Imatge d'arxiu del Col·legi Claret de Valls Imatge d'arxiu del Col·legi Claret de Valls ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament ACN
Dilluns, 21 Setembre 2020 15:06

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de covid és de 303, gairebé el triple que aquest divendres, quan eren 111, segons les dades actualitzades pel Departament d'Educació. Hi ha un total de 218 centres afectats, quan divendres passat eren 87. Actualment, el 96% dels centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. S'hi afegeix però un nou centre tancat, la llar d'infants municipal de Can Dragó, que se suma a la llar d'infants Petit Montessori i a l'escola bressol municipal de Gràcia, totes tres a Barcelona.

Segons la tipologia de centres hi ha sis llars d'infants privades afectades, 43 de municipals, 104 escoles de segon cicle d'infantil i primària, 71 instituts d'ESO, batxillerat i FP, una escola d'ensenyaments artístics superiors, sis instituts escola, 60 centres concertats, una desena de centres privats i dos centres d'educació especial.

A la regió sanitària del Camp de Tarragona l'afectació arriba a 19 centres (11 divendres) repartits a Cambrils (2), El Morell, La Selva del Camp, Reus (5), Salou (4), Tarragona (4), Valls i Vila-seca.

Per territoris, els que concentren més centres afectats es troben als serveis territorials del Maresme-Vallès Oriental (39), Catalunya Central (35), Barcelona ciutat (33) i Vallès Occidental (32).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: