Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos grups confinats en centres escolars de Tarragona i de Salou

Un grup és a l'Institut Jaume I de Salou i un altre de P4 a l'Escola Pau del Clos de Tarragona

Imatge d'arxiu de l'Institut Jaume I de Salou Imatge d'arxiu de l'Institut Jaume I de Salou ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament ACN
Dimarts, 15 Setembre 2020 14:37

Els centres escolars de Catalunya tenen 17 grups confinats amb 70 positius per covid confirmats entre professionals -que inclouen docents i altre personal-i 45 entre alumnes, segons les dades actualitzades per la secretària general d'Educació, Núria Cuenca. En total hi ha 275 professionals i 338 alumne en quarantena i un total de quatre centres escolars tancats, després que als tres coneguts aquest dilluns s'hi hagi sumat una llar d'infants privada de Barcelona per un positiu en un alumne.

Al Camp de Tarragona hi ha dos grups confinats, un a l'Institut Jaume I de Salou i un altre a P4 a l'Escola Pau del Clos de Tarragona.

Cuenca ha fet una crida a que quan s'està a l'espera del resultat d'una PCR no es vagi a l'escola perquè s'han trobat casos de PCR fetes durant el cap de setmana en que els alumnes van anar al centre aquest dilluns i s'han hagut de confinar els companys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: