Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Espluga inicia un curs atípic amb la Llar d’Infants Municipal renovada

Aquest dilluns, els centres educatius del municipi han iniciat el curs escolar 2020-21 amb diferents novetats

La Llar d’Infants Municipal iniciarà el curs amb la llar renovada La Llar d’Infants Municipal iniciarà el curs amb la llar renovada AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Setembre 2020 12:11

La Llar d’Infants Municipal iniciarà el curs amb la llar renovada i amb totes les mesures de seguretat i prevenció que s’han de prendre davant la Covid-19. Durant aquest estiu, s’han pintat les parets, canviat la il·luminació i s’ha fet un canvi de mobiliari que permetrà tenir les aules més amplies per tal de poder assegurar totes les mesures d’higiene necessàriesi garantir la seguretat de tots els infants que assisteixen a la Llar. De moment, una quinzena d’infants són els que començaran a gaudir d’aquesta nova llar.

El curs també iniciarà d’una manera atípica a l’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí amb més de 120 alumnes inscrits. A l’Escola de Música també està tot preparat per iniciar el curs amb totes les mesures de seguretat i higiene. A més, totes les famílies inscrites, han rebut un protocol d’actuació a l’Escola per tal de que tothom estigui informat de les mesures i les accions a fer per tal de tenir un curs segur.

Nova mobilitat per evitar aglomeracions a les escoles

Conjuntament amb l'Escola Vedruna, l'Escola Martí Poch i l'Institut Joan Amigó també s'ha vist oportú modificar la mobilitat de les zones més pròximes a les entrades d'aquests centres, als carrers Pompeu Fabra i Mossèn Cinto Verdaguer estarà prohibit aparcar a les zones pintades en groc per tal que les famílies i els alumnes tinguin més espai per entrar a les escoles i s'evitin les aglomeracions. També s'han previst talls puntuals a les hores d'entrada i sortida dels alumnes al carrer del Serè.

Des de l'Ajuntament de l'Espluga s'ha demanat a tota la població que respecti els normes de seguretat i higiene i que eviti les aglomeracions davant dels centres escolars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: