Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Llorenç realitza millores al CEIP Les Cometes

S’ha estat en contacte permanent amb la direcció dels dos centres durant l’estiu per poder dur a terme les millores demanades

Imatge d'arxiu del CEIP Les Cometes Imatge d'arxiu del CEIP Les Cometes AJUNTAMENT DE LLORENÇ DEL PENEDÈS
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Setembre 2020 18:17

A les portes d'iniciar el nou curs escolar, ja està tot a punt al CEIP Les Cometes de Llorenç del Penedès per rebre a professors i estudiants complint amb la normativa que s’exigeix des del Departament d’Ensenyament.

Un dels aspectes que més es tindrà en compte aquest curs és la neteja dels espais. Per això, s’ha reforçat el servei de neteja amb un nou torn al migdia durant el qual es netejaran totes les aules utilitzades durant el matí, zones de pas, banys i tots aquells espais que des de la direcció del centre es cregui convenient netejar. A més, aquest curs, l’Ajuntament també es farà càrrec de la neteja del menjador escolar. També s’han comprat 14 dispensadors de tovalloletes d'un sol ús per als banys i el material de reposició. A més, cada professor tindrà un kit personal de neteja un cop entri a l'aula, i després quan en surti.

La direcció del centre s’ha elaborat un protocol per evitar aglomeracions dels alumnes i pares durant l’entrada i sortida de l’escola. Per això, s’ha fet una nova porta per accedir al centre, i adequat una altra d’existent. D'aquesta manera hi haurà quatre portes d’accés diferents.

La Llar d’Infants El Nieró ja va començar la seva activitat el dia 3 de setembre amb el reforç i compliment de totes les mesures de seguretat que el protocol d’Ensenyament estableix per a les llars d’infants.

Des de l’Ajuntament, s’ha equipat la llar amb el material higiènic necessari: mascaretes, guants, epis, gel desinfectant, tires per marcar recorreguts d'entrada i sortida, sabates pel personal, cubetes de desinfecció dels peus.

L'Ajuntament està en contacte permanent amb la direcció dels dos centres educatius per tal d’ajudar en les gestions necessàries per al compliment de les mesures sanitàries. Des del Consistori s’ha fet i s’està fent tot el possible per garantir el compliment de les mesures exigides des del Departament per evitar contagis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: