Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obren les inscripcions als cursos de català del CNL de Tarragona

S’ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi

Imatge d'arxiu d'un curs de català d'estiu del CNL de Tarragona Imatge d'arxiu d'un curs de català d'estiu del CNL de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Setembre 2020 19:11

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha posta en marxa un nou període d’inscripcions per als cursos de tardor, que enguany venen marcats per les mesures de seguretat i prevenció causades per la pandèmia Covid-19.

El procés d’inscripcions presenta novetats importants, com el desdoblament en dos períodes: del 14 al 16 de setembre s’atendran les persones que acaben de fer un curs al Consorci i que volen continuar el procés d’aprenentatge, i del 17 al 25 de setembre, les inscripcions seran per al públic en general.

Així mateix, una altra novetat que s’incorpora aquest setembre són les preinscripcions en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris.

Els serveis de català del CNL de Tarragona oferiran cursos presencials a Tarragona, Salou, Vila-seca, Constantí, Calafell, El Vendrell, Valls i als consells comarcals del Tarragonès, Baix Penedès, Conca de Barberà i Alt Camp.

La informació completa sobre els cursos a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: