Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els infants tornen a les aules de la llar d’infants El Morell

El centre segueix tots els protocols indicats per la situació de pandèmia

Les portes de la llar d’infants El Morell s’han tornat a obrir per acollir els més petits del municipi, amb totes les mesures de seguretat Les portes de la llar d’infants El Morell s’han tornat a obrir per acollir els més petits del municipi, amb totes les mesures de seguretat AJUNTAMENT DEL MORELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Setembre 2020 12:58

Just una setmana abans de l’inici oficial del curs 2020/2021, les portes de la llar d’infants El Morell s’han tornat a obrir per acollir els més petits del municipi. Es tracta d’una represa de l’activitat especial, ja que el centre s’ha hagut d’adaptar a totes les mesures indicades per evitar al màxim els contagis de la Covid-19. Unes qüestions que s’han coordinat des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament, en una situació, però, que no els ha vingut de nou, ja que la llar va estar en marxa als mesos de juny i juliol.

Així, i entre altres protocols, els infants utilitzaran un calçat exclusiu per a la llar, se sortirà al pati per torns, els cotxets romandran a l’entrada de la llar, o el servei de menjador es farà dins de l’aula per tal de poder mantenir els grups estables d’alumnes i no barrejar-los.

Les famílies ja han estat degudament informades des de la direcció de la llar de totes les mesures adoptades arran de la pandèmia. Així mateix, la canalla no podrà assistir al centre en cas de presentar febre, tos, congestió nasal o qualsevol altre símptoma de Covid-19.

Val a dir que la llar d’infants del Morell, on aquest curs assisteixen 35 alumnes, manté matrícula oberta durant el curs. Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web, trucar al 977 84 15 10 o escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: