Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salut estudiarà els contagis i les mesures de la covid-19 en 50 escoles per extrapolar-ne els resultats a la resta

Les 500.000 proves PCR previstes en cribratges als centres educatius durant dos mesos començaran el 21 de setembre

Imatge de la roda de premsa de la consellera de Salut, Alba Vergés, i el d'Educació, Josep Bargalló, durant la roda de premsa sobre escoles sentinella per seguiment de la covid, el 8-9-20 Imatge de la roda de premsa de la consellera de Salut, Alba Vergés, i el d'Educació, Josep Bargalló, durant la roda de premsa sobre escoles sentinella per seguiment de la covid, el 8-9-20 POL SOLÀ / ACN
Ensenyament ACN
Dimecres, 09 Setembre 2020 08:17

El Departament de Salut farà un seguiment constant dels contagis de covid-19 i les mesures de prevenció en 50 centres educatius per extrapolar-ne els resultats a la resta de la població escolar. També s'hi provaran tècniques diagnòstiques, com test ràpids d'antigen. És el projecte d'escoles sentinella, que Salut i Educació preveuen arrancar en les properes setmanes.

En els propers dies s'escolliran quins seran aquests centres a partir del seu compromís i voluntariat. "Seran una mostra representativa per tenir una foto del territori", ha explicat el director general de Recerca, Robert Fabregat. D'altra banda, està previst que el 21 de setembre comencin les 500.000 PCR en el marc de cribratges a les escoles i que s'han de fer en dos mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: