Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bargalló calcula que un 30% dels grups d'alumnes a les escoles públiques incompleixen les ràtios

El conseller d'Educació adverteix la Fiscalia que vagi "amb molta cura" a l'hora de perseguir l'absentisme

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, oferint una roda de premsa al costat de la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, el 25 d'agost de 2020 El conseller d'Educació, Josep Bargalló, oferint una roda de premsa al costat de la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, el 25 d'agost de 2020 GENERALITAT DE CATALUNYA
Ensenyament ACN
Diumenge, 06 Setembre 2020 01:59

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha calculat que un 30% dels grups d'alumnes a les escoles públiques –a infantil, primària i secundària- incompleixen les ràtios d'un màxim de 20 nens per aula, a 9 dies per començar el curs escolar 2020-2021. "Els centres no saben com resoldre-ho o ho estan resolent en aquests moments. Dilluns o dimarts estarem en disposició de dir on s'hauran de fer finalment actuacions extraordinàries", ha assenyalat Bargalló aquest dissabte als micròfons de Rac1.

"En cas que sigui necessari, es contractaran més professors. Però no és la solució en tots els casos", ha puntualitzat el conseller, que també ha advertit la Fiscalia que vagi "amb molta cura" a l'hora de perseguir l'absentisme provocat per la covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: