Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna el Festival d'Educació per la Sostenibilitat de l'Espluga de Francolí

La segona edició del FES es posposarà als dies 2 i 3 d’octubre a causa de l'evolució de la pandèmia

Imatge d'arxiu de la primera edició del Festival d'Educació per la Sostenibilitat del 2019  Imatge d'arxiu de la primera edició del Festival d'Educació per la Sostenibilitat del 2019 FES
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 30 Agost 2020 15:55

El Museu de la Vida Rural (MVR) i la Fundació Carulla han ajornat el Festival d’Educació per la Sostenibilitat un mes. En lloc de celebrar-se del 3 al 5 de setembre, com estava previst en un inici, la segona edició del FES es posposarà als dies 2 i 3 d’octubre d’aquest mateix any 2020. La decisió ha estat presa després de conèixer el passat dilluns l’evolució negativa de la Covid-19 a Catalunya i al Camp de Tarragona i amb la voluntat de seguir les recomanacions del CECAT i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya de reduir el contacte social i les reunions de més de 10 persones.

La voluntat del Museu de la Vida Rural i de la Fundació Carulla és mantenir el format presencial del festival el primer cap de setmana d’octubre, amb el mateix programa d’actes que s’havia dissenyat. En cas que a l’octubre tampoc fos possible la modalitat presencial a causa de l’emergència sanitària, el museu i la fundació es comprometen a consensuar amb tots els participants un nou format.

Les dues institucions organitzadores treballen per garantir la cita amb totes les precaucions i les mesures de seguretat adequades a la nova realitat causada per la Covid-19. Ho fan amb la ferma convicció del paper de la cultura com a element transformador i guaridor en un context d’emergència com l’actual.

Aquest compromís s’ha materialitzat des de la reobertura del MVR després del confinament amb una estricta gestió d’aforaments i control del volum de públics a les sales, recorreguts i activitats del museu que ha seguit el seu funcionament adaptant-se a la nova normativa.

El festival

El FES és un espai d’inspiració, de coneixença i de trobada de projectes i propostes relacionades amb l’educació cultural per la sostenibilitat, una iniciativa que segueix la línia de treball del marc estratègic del MVR aprovat el 2018. El festival pretén ser un lloc on teixir aliances entre la comunitat educativa i del lleure amb els professionals de les arts.

Aquesta segona edició que tindrà lloc els pròxims dies 2 i 3 d’octubre se centrarà en la construcció de la resiliència individual i col·lectiva davant l’emergència permanent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: