Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vallmoll espera començar el curs 2021-2022 a la nova escola

Durant la seva visita, el conseller d'Educació Josep Bargalló va dir que "el sistema de construcció que es farà servir és un sistema ràpid, bo i eficient"

L'alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, indica al conseller d'Educació, Josep Bargalló, els terrenys on s'ubicarà la nova escola L'alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, indica al conseller d'Educació, Josep Bargalló, els terrenys on s'ubicarà la nova escola AJUNTAMENT DE VALLMOLL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Agost 2020 16:41

Després d'anys d'espera, sembla que ser Vallmoll podrà veure realitat la construcció de la nova escola de la Mare de Déu del Roser. El conseller d'Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, es va traslladar el passat 29 de juliol al Centre Cultural de Vallmoll, on es va signar un conveni amb l’alcalde del municipi, Josep Lluís Cusidó, en relació a la construcció de la nova escola. Josep Bargalló va destacar que “el sistema de construcció que es farà servir és un sistema ràpid, bo i eficient, que és una construcció moderna que ja hem fet servir en altres llocs del país i el resultat és excel·lent, i que és també més funcional i més sostenible a nivell energètic”. Per aquest motiu, tot fa preveure que la construcció de la nova escola ha iniciat el compte enrere.

Acte de signatura del conveni entre el conseller, Josep Bargalló, i l'alcalde, Josep Lluís Cusidó: 

Josep Lluís Cusidó i Josep Bargalló

Un cop acabat l’acte de signatura, la comitiva va visitar els terrenys on s’ubicarà el nou edifici del centre educatiu. De fet, va ser el 29 juny de 2018, en la primera visita del conseller Bargalló a Vallmoll, quan es va comprometre amb l’Ajuntament per a la construcció d’una nova escola al municipi.

Des de l'Ajuntament de Vallmoll s'ha posat en valor que aquesta serà "una escola de garanties que millora els serveis del poble i la qualitat de vida dels seus habitants, amb un repertori tecnològic d'últim nivell i unes expectatives d'excel·lència amb les que l'equip de govern està molt il·lusionat i compromès". Tant és així, que l'alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, es va mostrar força optimista amb el calendari de la nova escola:  "És desig de l'equip de govern començar el curs 2021-2022 a la nova escola."

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: