Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obre el termini de preinscripció a l’Escola de Música de Constantí per al curs 2020-2021

El termini de preinscripció per al nou curs finalitza el 30 de juliol

Imatge d'arxiu de l'Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí Imatge d'arxiu de l'Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Juliol 2020 15:11

Fins el 30 de juliol està obert el termini de preinscripció per al curs 2020-2021 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, amb una oferta formativa adaptada a la situació actual, generada per la Covid-19.

L’oferta formativa està adreçada a alumnes a partir dels quatre anys i sense límit d’edat. Les especialitats instrumentals ofertades són: clarinet, flauta, saxo, violí, guitarra, piano i bateria. Els alumnes tindran la possibilitat de fer classe d’instrument i de llenguatge musical.

Pel que fa a les agrupacions de l’Escola de Música, com són la Banda Municipal, els conjunts instrumentals i la Coral de Nivell elemental, aquestes estaran condicionades a l’evolució de la pandèmia.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçat al telèfon 977522126 i al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: