Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’aproven les beques per a l’alumnat de l’Escola de Música i del Conservatori de Vila-seca

L’aprovació dóna compliment a una vella reivindicació dels Comuns plasmada en el seu acord amb l’equip de govern per no oposar-se als pressupostos del 2020

El portaveu dels comuns a Vila-seca, Mario Téllez, davant el Conservatori de Vila-seca El portaveu dels comuns a Vila-seca, Mario Téllez, davant el Conservatori de Vila-seca VILA-SECA EN COMÚ
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Juliol 2020 10:30

El Consell Rector del Patronat de Música ha aprovat per unanimitat les bases específiques que han de regir el procediment per l’atorgament de beques destinades a l’alumnat de l’Escola de Música i el Conservatori Professional Municipal de Vila-seca. L’aprovació d’aquest document dóna compliment a una vella reivindicació dels Comuns plasmada en el seu acord amb l’equip de govern per no oposar-se als pressupostos del 2020. L’objectiu és evitar que famílies del municipi no puguin cursar estudis musicals per motius econòmics, així com incentivar el rendiment acadèmic.

El portaveu de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, es mostra satisfet amb l’aprovació d’aquestes bases i assegura que “contribuiran a facilitar l’accés a l’educació musical del veïnat del municipi”. Téllez també ha manifestat en un comunicat enviat als mitjans de comunicació que “la millor manera de potenciar la cultura en el municipi és contribuint a que tota la ciutadania pugui gaudir-ne.”

L’any 2018 Vila-seca en Comú va presentar una moció per crear beques musicals amb l’objectiu d’aconseguir que els motius econòmics no siguin un impediment per aprendre música. En aquesta moció, es proposava que les condiciones per atorgar la beca es regissin per la renda de la unitat familiar i els expedientes acadèmics del curs anterior de l’alumnat ja matriculat. Però, fruit de la majoria absoluta d’aleshores, la iniciativa no va prosperar. Ara, amb el nou equilibris de forces, la iniciativa és una realitat. “El fet que el Govern de Segura no tingui majoria absoluta possibilita iniciatives socials que abans no eren abarcables”, manifesten els Comuns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: