Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona amplia l'oferta de places públiques de P3 per al proper curs

Una vintena de famílies asseguraven que s'havien quedat sense escola

Un grup es crearà a l'escola Miracle i l'altre a la Marcel·lí Domingo de Tarragona -a la imatge- Un grup es crearà a l'escola Miracle i l'altre a la Marcel·lí Domingo de Tarragona -a la imatge- ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament ACN
Dijous, 25 Juny 2020 20:18

Tarragona comptarà a partir del proper curs amb dos nous grups de P3, segons han anunciat aquest dijous l'Ajuntament i els Serveis Territorials d'Educació. Un grup es crearà a l'escola Miracle i l'altre a la Marcel·lí Domingo. Precisament aquesta setmana un grup de pares i mares es van manifestar per reclamar més oferta pública i van assegurar que una vintena de famílies s'havien quedat sense places per al curs 2020-2021. El conseller d'Educació de l'Ajuntament, Manel Castaño, ha reconegut que hi ha "un desequilibri" en el nombre de places d'escola pública i concertada, que en algunes zones arriba a ser el 66% de l'oferta. Des dels Serveis Territorials s'ha anunciat que l'escola Isabel Besora de Reus també tindrà un nou grup de P3.

El regidor d'Educació, Manel Castaño, i el director dels Serveis Territorials d'Educació, Jean Marc-Segarra, han comparegut aquesta tarda: 

Manel Castaño i Jean Marc Segarra

Castaño ha indicat que es treballarà per equilibrar més l'oferta de places públiques i concertades a la Comissió del mapa escolar de Tarragona del Consell Escolar Municipal. L'objectiu és revertir la situació actual de cara al curs 2021-2022. El conseller ha indicat que el govern municipal aposta per "una escola més equitativa i menys segregadora".

Per la seva banda, el director dels Serveis Territorials d'Educació, Jean Marc Segarra, ha destacat que el curs escolar començarà el 14 de setembre "amb la màxima normalitat possible" i que "es buscarà el cent per cent de presencialitat dels alumnes dels cicles d'Infantil i Primària, i com a mínim els primer d'ESO". "Pel que fa a la ràtio, es reduirà per la covid-19 i es buscaran espais dins dels centres escolars i, en el cas que no n'hi hagi suficients, es buscaran fora", ha assenyalat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: