Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obren les escoles bressol municipals del Vendrell amb l’assistència de 47 alumnes

La resta del calendari del preinscripció del curs 2020-2021 segueix amb normalitat

En total, 47 infants han assisitit a les escoles bressol del Vendrell en la seva reobertura En total, 47 infants han assisitit a les escoles bressol del Vendrell en la seva reobertura AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Juny 2020 10:37

Aquest dilluns, 15 de juny, han obert les escoles bressol municipals del Vendrell amb l’assistència d’un total de 47 alumnes.
 
La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha explicat que “hem de treballar per una escola segura i inclusiva, que doni suport als infants i a les famílies. I, en aquest sentit, l'educació de 0 a 3 anys és cabdal pel desenvolupament dels infants. Per això, les escoles bressol municipals s'han preparat pel retorn a les aules i afronten amb il·lusió i professionalitat aquests moments. No ens queda un altra que acceptar la situació i adaptar-nos a les circumstàncies, i la millor forma de fer-ho és a través de l'escola. La intenció és finalitzar el curs i afrontar l’inici del proper”.

Les escoles bressol s'han obert amb totes les mesures d'higiene i seguretat. AJUNTAMENT DEL VENDRELL

escoles bressol el vendrell reobertura covid
 

Respecte al curs 2020-2021, el procés de preinscripció segueix el seu calendari. La resolució de les reclamacions es realitzarà el 17 de juny; el sorteig en cas de desempats, el 22 de juny; la llista definitiva d’admissió, el 25 de juny, i el període de matriculació, del 29 de juny al 3 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: