Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enlaira les teves expectatives amb la Universitat de Lleida (UdL)

Es tracta de l’única universitat del país en què tots els estudiants fan pràctiques en empreses

Imatge d'arxiu del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL) Imatge d'arxiu del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL) UdL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Juny 2020 10:07

La Universitat de Lleida (UdL) és una universitat pública i de prestigi que data de 1297 i està situada a la ciutat de Lleida. Es tracta de la universitat més antiga de Catalunya i, per tant, de la desapareguda Corona d’Aragó. És una de les universitats més antigues d’Europa i forma part del Campus d’Excel·lència Internacional Iberus amb les universitats de Navarra, Zaragoza i La Rioja.

La UdL combina una llarga i fructífera tradició universitària amb una estructura jove i dinàmica que aposta decididament per una formació i recerca de qualitat així com per la internacionalització. En l’actualitat, és la quarta millor universitat de l’estat en docència, la cinquena en rendiment i la setena en recerca segons el rànquing U-Ranking 2019. El seu punt fort és l’estudi de l’agroalimentació i dels boscos i ser referent mundial en tecnologia dels aliments.

La Universitat de Lleida es caracteritza per la seva formació personalitzada. És un centre de dimensions humanes que permet a l’alumne ser el principal protagonista amb un extens programa de beques i ajudes pròpies tant per a la matrícula com per a l’allotjament, així com un tracte especial pels alumnes amb necessitats sobrevingudes.

Un fet diferencial de la UdL és que tots els seus alumnes tenen planificat realitzar pràctiques en empreses perquè és una universitat compromesa amb la realitat social del país. Lleida és una ciutat amb un elevat nivell de qualitat de vida, amb una gran oferta d’allotjament amb residències universitàries, habitacions en pisos compartits a partir de 150 euros i perfectament comunicada.

La UdL disposa de quatre campus universitaris a la ciutat de Lleida i un a la ciutat d’Igualada. En total ofereix 36 graus, 13 dobles graus i 41 màsters universitaris a més d’11.000 alumnes, amb 57 grups de recerca consolidats que pivoten en cinc instituts de recerca en temàtiques com la Biomedicina, l’Energia i Sostenibilitat, l’Agroalimentació i les Ciències Socials. Els seus set centres propis es completen amb els centres adscrits de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), l’Escola Universitària de Relacions Laborals, l’Escola Universitària de Turisme Ostelea a Barcelona i el Centre d’Educació Superior Next a Madrid.

És molt activa amb els seus exalumnes (Alumni UdL) i disposa de convenis amb més de 340 universitats de tot el món, així com d’una àmplia formació contínua, de l’Institut de Llengües i de l’Escola de Doctorat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: