Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell obre el període de preinscripció a les escoles bressol per al curs 2020-2021

Serà de l’1 al 5 de juny i de forma telemàtica / També hi haurà la possibilitat de realitzar la preinscripció presencialment

Les escoles bressol han de limitar la seva capacitat a un màxim de cinc alumnes per aula a causa de la crisi sanitària Les escoles bressol han de limitar la seva capacitat a un màxim de cinc alumnes per aula a causa de la crisi sanitària AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 28 Mai 2020 12:56

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals de Vendrell per al curs 2021-2021 serà de l’1 al 5 de juny i de forma telemàtica. També hi haurà l’opció de realitzar la preinscripció de forma presencial sol·licitant cita prèvia trucant al telèfon de la regidoria d’Educació 977 66 89 62, o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’horari d’atenció al ciutadà serà de 9:30 h a 14:00 h.

El procediment de preinscripció telemàtica serà el següent: s’ha d’omplir un formulari (PDF editable) que a partir del dilluns 1 de juny es podrà descarregar clicant en un enllaç dins d’un article del web municipal al qual s’hi accedirà mitjançant un baner destacat.   El formulari degudament omplert s’ha d’enviar a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. juntament amb la documentació necessària per validar el procés de preinscripció, escannejada o fotografia: el DNI del pare, la mare o el tutor/a legal de l’infant; el llibre de família; la targeta sanitària (TIS); el carnet de vacunacions al dia; el volant d’empadronament si l’adreça del domicili que apareix a la preinscripció no coincideix amb la del DNI del sol·licitant; el certificat d’empresa conforme hi ha una situació laboral activa, que haurà de contenir i especificar, a més, quina és la jornada laboral; i, a efectes de barem, caldrà facilitar el carnet de família nombrosa o monoparental i el document o certificat conforme un membre de la unitat familiar pateix una discapacitat física, psíquica o sensorial, superior al 33%.

Calendari de preinscripció 2020-21 i requisits

Pel que fa al calendari, la presentació de sol·licituds serà de l’1 al 5 de juny i les llistes provisionals amb el barem sortiran el 10 de juny. Les reclamacions es podran presentar el 15 de juny i la resolució d’aquestes sortirà el 17 de juny. En cas de desemptas, el sorteig es realitzarà el 22 de juny i el 25 de juny sortirà la llista definitiva d’admissió. Per últim, el període de matriculació serà del 29 de juny al 3 de juliol.

Respecte als requisits per accedir, cal que el pare i mare estiguin en situació laboral activa i sense possibilitat de conciliació. A més, en cas d’alumnes amb necessitats educatives especials del tipus A o B, cal facilitar un informe de l’EAP o del Servei Social que especifiqui les necessitats d’escolarització de l’infant atenent consideracions de socialització i estimulació.

L’oferta es limita a cinc alumnes per aula, a causa de la crisi sanitària

Les circumstàncies actuals no permeten disposar d’una oferta real. En la situació actual, segons les indicacions de PROCICAT i el Ministeri de Sanitat, els grups classe de les escoles bressol només poden tenir un màxim de cinc infants per aula. En funció de l’evolució de les mesures de desconfinament, de les indicacions sanitàries i de les instruccions del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, aquesta oferta pot anar variant.

S’estudiarà cada una de les preinscripcions presentades i, a partir del compliment dels requisits imprescindibles, es realitzarà un barem provisional que servirà per ordenar les preinscripcions i determinar la seva admissió en una escola bressol municipal.

Els lactants (0 a 1 any), ara per ara –potser més endavant canvia la situació–, no podran assistir a l’escola. La relació d’escoles bressol i el nombre disponible per cadascuna d’elles es pot consultar al web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: